Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

ecoscan_bg_light Created with Sketch. ecoscan_bg_light Created with Sketch.
ecoscan_bg_light Created with Sketch. ecoscan_bg_light Created with Sketch.

Welkom bij ECOSCAN

Ontspannende lunchpauze in onze tuin

Wie zijn we?

Een goede interne communicatie en sterke persoonlijke banden onder elkaar, zorgen voor een zeer vloeiende samenwerking binnen het team. Ieder teamlid krijgt ruimte om zich te ontplooien en specifieke rollen op te nemen zodat de opgebouwde expertise toegankelijk is voor iedereen. Hier profiteert de klant uiteraard ook van, wanneer ze met ons in zee gaan.

Dit is ons team!
Team ECOSCAN in de natuur

Missie & Visie

Wij zijn een team van experten dat haar klanten op een objectieve en kwalitatieve manier ondersteunt en adviseert. Door samen te werken met onze klanten streven we naar een duurzame realisatie van het project, met als doel de kwaliteit van het milieu te garanderen of te verbeteren. Samen werken we vandaag aan morgen!

MILVUS consulting NV

MILVUS consulting NV is de naam van het fusiebedrijf van OLFASCAN en ECOSCAN. Sinds de fusie zijn OLFASCAN en ECOSCAN actief als handelsmerken van MILVUS consulting NV. Daarnaast werd NOLAB als een derde handelsmerk opgericht. De eenwording van de complementaire teams zorgt ervoor dat we de klant nog beter en flexibeler kunnen bedienen.

Nood aan milieu- of natuurrapporten? Wij helpen jullie verder! Van allerhande impactstudies, nodig bij de vergunningsaanvraag, tot ecologische studies: onze experten staan voor u klaar.

Sinds jaar en dag staat ons team van experten klaar om geuradvies op maat te geven. Zo streven we samen met jullie naar de beste oplossing.

OLFASCAN

Op zoek naar een manier om vluchtige organische componenten te analyseren? Samen met jou zoeken we naar de meest geschikte oplossing om jouw vraag te beantwoorden.

NOLAB

Hoe kunnen wij helpen?

Zit je met vragen omtrent milieu- of natuurrapporten? Wij zijn via onderstaande kanalen bereikbaar of laat een bericht na op onze contactpagina.