Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

ecoscan_bg_light Created with Sketch. ecoscan_bg_light Created with Sketch.
ecoscan_bg_light Created with Sketch. ecoscan_bg_light Created with Sketch.

BREEAM

Wens jij met jouw bedrijf een steentje bij te dragen aan de biodiversiteit? Wij bekijken samen met jou hoe dat kan op jouw terrein!

ecoscan_bg_light Created with Sketch. Marijke Wouters

Onze expert in BREEAM

Marijke Wouters Milieuadviseur

Waarom ECOSCAN?

Kadert uw project in een duurzaamheidsproject zoals BREEAM? Binnen ECOSCAN hebben we ecologen met ruime ervaring in dienst die kunnen optreden als Suitably Qualified Ecologist.

Om de duurzaamheid van gebouwen te verhogen wordt in een BREEAM studie ook biodiversiteit bekeken

Voor wie?

Of het nu gaat om projectontwikkeling of om een bestaand bedrijventerrein, met veel of heel weinig groene ruimte, met het oog op certificering of uit eigen beweging, er is steeds ruimte voor maatregelen die ten goede kunnen komen van de biodiversiteit. Wij kunnen maatregelen voorstellen die doorwerken op (aanleg of beheer van) vegetaties en die op die manier indirect ook een voordeel bieden voor tal van dieren. Anderzijds zijn er ook maatregelen die rechtstreeks ten goede kunnen komen van fauna, zoals de plaatsing van nestkasten en zo meer.

Schakel onze BREEAM-expert in
Logo BREEAM

Welke meerwaarde kunnen we bieden?

Naast de winst op vlak van biodiversiteit, betekent een biodiverse aanpak ook een meerwaarde voor het welzijn van medewerkers of gebruikers én een besparing op onderhoudskosten.

Elk project en elke locatie is anders. Wenst u advies op maat voor uw terrein, neem dan zeker contact met ons op!

Vraag advies op maat

Hoe kunnen wij helpen?

Zit je met vragen omtrent milieu- of natuurrapporten? Wij zijn via onderstaande kanalen bereikbaar of laat een bericht na op onze contactpagina.